27 TIMERS MAD TEAM DAG

UDFORDRE DIG SELV OG BLIV EN VINDER

At vinde er en mental tilstand – alle toppræstationer starter her.
TRÆNINGEN er en fantastisk katalysator for alle medarbejdere, hvor målet er at arbejde med udvikling, skrue op for motivationen, og øge egen udvikling og handlekraft overfor kunder og kollegaer.

HVORFOR

Konkurrencesituationen er hård. For at vinde skal du skal være effektiv, tænke nyt, skabe tætte kunderelationer og udnytte potentialet hos kunderne. Med 27 timers MAD TEAM DAG, får du de mentale værktøjer, der gør dig i stand til at udnytte dit eget potentiale endnu bedre og skabe bedre resultater.

Trænger I til ny energi, til at genfinde motivationen og gejsten, eller til at få rystet den mentale pose godt og grundigt, så I igen kan sætte fokus på det væsentlige? Så er en 27 timers MAD TEAM DAG den helt rigtige medicin.

HVORDAN

En 27 timers MAD TEAM DAG er en kollektiv rejse, hvor alle sanser bliver påvirket gennem lys, lyd, billeder, film, storytelling, fysiske øvelser og mentale udfordringer. Du opdager strategier, der hjælper dig i tider med modgang. Du lærer at gå i zonen, hvor du er 100% fokuseret på dit mål – uanset hvor meget ”støj” du har omkring dig.

Bag enhver toppræstation ligger der en god strategi, som er din opskrift på succes. MAD 27 timers TEAM DAG er bygget op af forskellige moduler ud fra MAD’s mentale koncept OPTUR. Vi træner deltagerne i 9 mentale kompetencer, som styrker den enkelte, afdelingen og virksomhedens evne til at præstere – sammen.

UDBYTTE

Opdag hvordan du kan skrue op for din motivation og BOOSTE dine resultater i tider med hård konkurrence, modstand og mange forandringer. Du arbejder med din personlige BOOST plan, som skræddersyes til dig og dine behov.

Dit udbytte efter en 27 timers MAD TEAM DAG, er at du:

  • øger din mentale salgskapacitet og styrke
  • øger din personlige handlekraft i SALGET
  • lærer at skrue op og ned for din motivation
  • ændrer dårlige overbevisninger i salget
  • ændrer fokus fra at ”gøre” til at ”opnå”
  • lærer at gå i zonen og finder din bedste salgskommunikation
  • leder dig selv indefra og ud
  • styrer din dag i stedet for at blive styret
  • bliver endnu bedre til at gøre det du gør i dag

Mål med seminar: At gøre den enkelte i stand til at udnytte sit potentiale, gøre en forskel og nå målene.

Metoder: Gennem mentale øvelser, personlig udvikling og intensiv træning.

Varighed: 27 timer