VINDER­MENTALITET

BRUG DINE STYRKER RIGTIGT!

At vinde er en mental tilstand – alle toppræstationer starter her! MAD’s mentale koncept OPTUR er en fantastisk katalysator for organisationer, der ønsker at udvikle vinderkultur, vinderadfærd og vindermentalitet.

MERE, STØRRE, FLERE, BEDRE…

FRA RELATIONSSÆLGER TIL UDFORDRENDE RÅDGIVER – CHALLENGER

The Challenger Sale teknik argumenterer for, at den gode gamle realtionssælger ikke er den optimale salgsteknik og dermed bedst performende måde at sælge på, når det gælder komplekst salg, projektsalg og rådgivende salg.

HVORFOR

Det koger overalt i erhvervslivet. Presset på den enkelte og organisationen er større end nogensinde. Vi skal være effektive, tænke nyt, elske forandringer og præstere lidt bedre i morgen. Vi kan ikke stoppe udviklingen, men vi kan lære at håndtere de massive forventninger og forandringer med mentale værktøjer, som de bedste atleter i verden har brugt i årevis.

I MAD har vi årtiers erfaring med at coache og arbejde med mentaltræning i erhvervslivet og i sportens verden. Faktisk har vi med ret stor succes coachet olympiske guldmedaljevindere og nogle af de dygtigste sælgere i verden. Med udgangspunkt i disse erfaringer og resultater har vi udviklet mentaltræningskonceptet OPTUR, der hjælper erhvervs- og sportsfolk med at finde deres optimale præstationsniveau – bedst når det gælder.

HVORDAN

På et ”MAD OPTUR” seminar bliver din mentalitet sat på en ”prøve”, og du bliver trænet i de 9 mentale strategier, der har gjort en massiv forskel i erhvervslivets – og sportens verden. Bag enhver toppræstation ligger en god strategi – din opskrift på succes.

På et ”MAD OPTUR” seminar træner du 9 mentale strategier, der gør dig i stand til at finde din ”mentale vinder-DNA”. Du opdager strategier, der hjælper dig i tider med modgang, når tingene ikke går som du forventer. Du lærer at gå i ”zonen”, hvor du er 100% fokuseret på dit mål – uanset hvor meget ”støj” du har omkring dig.

Opdag hvordan du kan skrue op for din motivation i tider med mange forandringer og give ting den rette betydning.

UDBYTTE

Din nye mentale værktøjskasse “OPTUR”  vil give dig et kæmpe mentalt overskud og gøre dig i stand til at inspirere andre til at se muligheder frem for begrænsninger. Du lærer bl.a. at:

  • gøre en nedtur til en optur
  • øge din mentale kapacitet og mentale styrke
  • finde din mentale ”vinder-DNA”
  • se forskellen mellem tidsstyring og energistyring
  • skifte fokus fra at ”gøre” meget til at ”opnå” meget
  • forbedre din evne til at fokusere på det der er vigtigst
  • få indsigt der styrker din forandringsmuskel
  • lede dig selv indefra og ud
  • blive bedre til det du gør i dag!

Mål med seminar: At forstå forskellen på at blive god og på at være god.

Metoder: Gennem mentale øvelser, personlig udvikling og intensiv træning.

Varighed: 1-3 dage