TEAMBUILDING MED BUSINESS APPROACH

VI SKAL HAVE HJERTER, HJERNER OG FØDDER I SPIL!

Hvor mange tømmerflåder skal vi bygge, og hvor mange malerier skal vi male, før vi har ”opdaget”, hvem vi er som team? Vores kunder stiller krav til nye oplevelser, der kan BOOSTE den proces, som de er i gang med lige nu. Vi tror på Gamification – læring gennem spil – det kalder vi Next Generation Team Building.

Med Next Generation Team Building skabes et accelereret indlæringsmiljø gennem opdagelse og indlevelse, der engagerer deltagernes hjerne, hjerter og fødder. Da forandring ofte skal ske her og nu, leverer vi en undervisningsform, der ikke ”bare” er en værktøjskasse, men også en mulighed for at afprøve og praktisere det, de har lært.”

HVORDAN FUNGERER TEAMBUILDING?

Ved at benytte strukturerede oplevelser designet til at gengive adfærd på arbejdspladsen skabes et ”learning by doing” miljø, hvor vi involverer og engagerer deltagerne på en måde, så de blandt andet arbejder med strategi og værdiimplementering igennem leg. I modsætning til den velkendte klasseundervisning er vores Experimental Learning kurser fyldt med energi, entusiasme og læring!

HVORFOR TEAMBUILDING?

På jobbet kan det være dyrt at lære af vores fejltagelser, men igennem Next Generation Team Building kan deltagerne lære af deres fejl og successer uden risiko. Den mest kraftfulde oplevelse kommer i debriefingen, når oplevelserne relateres til deltagernes hverdag. De ser, oplever og forstår, hvordan deres adfærd har direkte indflydelse på deres performance og resultater samt, hvordan de selv har ansvaret for at skabe en positiv indflydelse.