KOMPETENCE­GIVENDE UDDANNELSE / ECTS POINT

FÅ SVU STØTTE TIL ALLE VORES FIRMATILPASSEDE UDDANNELSER OG FORLØB – FÅ PAPIR PÅ DET!

Som noget helt unikt kan jeres medarbejdere få en reelt kompetencegivende og meritgivende uddannelse. I samarbejde med erhvervsakademier kan deltagerne hos Make A Difference få et officielt papir, på det, de har lært, med en kompetencegivende uddannelse (10 ECTS) i salg og salgspsykologi. Hvis man tager forløbet som del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring, vil uddannelsen være udbudt af erhvervsakademierne.

Med et eksamensbevis i hånden er der tale om en reel opkvalificering af medarbejdernes kompetencer inden for salg, service, forhandling og ledelse. Deltagerne kan endvidere bygge videre på uddannelsen, så de fx kan få en akademiuddannelse i ”salg og markedsføring”. Mulighederne er mange. Det er også muligt at gå til eksamen, hvis deltagerne fx tidligere har deltaget på en uddannelse hos Make A Difference.

Under uddannelsen møder deltagerne undervisere fra Make A Difference, som også er dem, der fører deltagerne til eksamen. Undervejs Hvis man tager forløbet som del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring, vil uddannelsen være udbudt af erhvervsakademierne. får de vejledning i opgaveskrivning og den hjælp, de behøver for at bestå med et godt resultat. Det er bestemt ingen hindring, at deltagerne ikke har siddet ved det grønne bord i mange år eller måske aldrig har skrevet en opgave, da deltagernes praktiske erfaring vægter højt.

HVAD INDEHOLDER UDDANNELSERNE?

Det kan vi naturligvis ikke sige, før vi sætter os sammen, og forstår jeres udfordringer i jeres organisation og på jeres markedsplads. Herefter sammensætter vi et unikt forløb for jeres virksomhed, som godkendes af vores samarbejdspartner og sikrer derved at det er en relevant og kompetencegivende uddannelse med eksamen, ECTS point og SVU tilskud.

Vi gennemfører i dag kompetencegivende uddannelser indenfor Salg – Challenger Sale, Service, Forhandling, Ledelse, Teamledelse, Salgsledelse og Salgsmanagement.

Læs mere om DLG’s opkvalificering af salgskompetencer for 200 ledere og medarbejder med SVU tilskud her

KRITERIER FOR SVU TILSKUD

Alle kan naturligvis deltage på vores kompetencegivende uddannelsesforløb. For at opnå SVU tilskud for den enkelte deltager, skal de blot leve op til følgende kriterier:

  • Deltageren skal være over 25 år
  • Deltageren skal have tre års erhvervserfaring
  • Deltageren skal være dansk statsborger
  • Deltageren må ikke være ældre end 65 år
  • Deltageren må ikke have en uddannelse på akademiniveau eller højere (anvendt inden for de seneste 5 år)

Kontakt os på 71 99 92 99 eller send en mail på info@makeadifference.dk, hvis du ønsker at høre mere om de mange muligheder vi har for at hjælpe jer med en opkvalificering af jeres ledere og medarbejdere med SVU tilskud.