BUSINESS EVENT ELLER JUBILÆUM?

VI GØR EN FORSKEL

Skal I afholde et event? Så er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi er et full – service bureau med mere end 15 års erfaring i strategisk rådgivning, konceptualisering, produktion og afvikling af lønsomme og unikke oplevelser. Vi kan klare det hele for dig, men har også kunder, der selv løser dele af det samlede arrangement.

Vi samarbejder ofte med flere afdelinger omkring udvikling af et arrangement, fx indkøb, marketing, HR, direktionen, salgsafdelingen m.fl. Det er vores erfaring, at vi ved at inddrage flest mulige afdelinger, øger værdien i forhold til oplevelsen, forankringen, image og ejerskab.

PLANLÆGNING ER ET KÆMPE ARBEJDE

Når et event skal afholdes, er det vigtigt, at alt går op i en højere enhed – og det er oftest dit ansvar som firmaets eventansvarlige, at det kommer til at ske. Og der skal tages højde for rigtig mange ting for, at det sker – både før, under og efter eventen.

Lige fra stedet, eventen skal holdes, til dekoration, underholdning og transport af gæster, hvad de skal have at spise og hvor de skal bo. Derudover kommer alt det man måske ikke lige tænker over, nemlig at der skal lejes AV-udstyr, der skal udformes og trykkes et program og at det hele koordineres, så dagen, aftenen og natten forløber uden problemer.

PUST BARE UD – VI HJÆLPER DIG

Sikke en mundfuld… men du kan være ganske rolig. Vi er specialister i at arrangere og afvikle events af næsten enhver type. Og vi vil hellere end gerne hjælpe – med os ved styrepinden kan du roligt læne dig tilbage og nyde slagets gang.
Vi har over 15 års erfaring indenfor planlægning og afvikling af events, og vi ved derfor lige præcis, hvad der skal gøres for, at ”eventmaskinen” kører som smurt.

Vi klarer det hele, og sørger for:

  • kreativt arbejde og design
  • booking af venue, så stedet er gearet til at håndtere jeres arrangement
  • booking af overnatning til alle deltagerne
  • transporten til og fra stedet hvor arrangementet afholdes
  • at invitationer og program udformes og trykkes
  • inspiration til sammensætning af menuen
  • at sammensætte underholdningen (musik, standup, DJ, foredragsholder m.m.)
  • at stedet er pyntet og udsmykket i forhold til jeres udtryk/ønsker
  • lyd, lys og alle de effekter der skal til for at skabe en unik og magisk oplevelse
  • at det er den bedste projektleder der afvikler arrangementet

Det eneste, vi vil have fra dig, er dine inputs og forslag. Resten ordner vi.

REMA1000 20 ÅRS JUBILÆUMSEVENT