MAD CAMP

MAKE A DIFFERENCE

Drømmer du om en stor og spændende udfordring til dig og dit team, hvor jeres grænser udfordres fysisk og mentalt? Et stærkt team består af stærke individualister der tænker team. En MAD CAMP er ét døgn, hvor I som team bliver udfordret på jeres styrker, svagheder, mindset, motivation og ambitioner. I vil lære mere, opleve mere, grine mere og dele mere end I troede muligt på blot 27 timer.

COVID19 – NEW NORMAL

Covid19 har i den grad trænet vores forandringsmuskel. Nogle brancher er kommet godt ud på ”den anden side” andre kæmper stadig med at finde fodfæste. I MAD er vi specialister i at hjælpe mennesker og organisationer med at komme tilbage og komme op i gear sammen igen. ALLE skal tilpasse sig en NEW NORMAL, hvor vi skal finde sammen og turde være sammen for at vinde sammen. Vi kan IKKE VINDE ALENE.

På MAD CAMP sætter vi fokus på, hvordan I gør en forskel sammen i forhold til jeres samarbejde, kommunikation, mål, strategi og udfordringer.

EN STÆRK FÆLLES OPLEVELSE I SENT VIL GLEMME

En kæmpe oplevelse venter, hvor vi tager jer igennem en mental og oplevelsesrig rejse, hvor målet er, at I kommer optimalt igennem døgnet som team, løser de udfordringer i møder så godt som muligt og ikke
mindst, undervejs i processen, lærer hinanden rigtig godt at kende.

I mere end 2 årtier har ledergrupper, teams og atleter ”overlevet” vores MAD CAMP og kommet styrket ud på den anden side. Ofte huskes turen som et af deltagernes største oplevelser. Vi møder ofte deltagere, der fortæller livligt om en camp, de var på for 20 år siden, hvilket siger noget om, hvilket indtryk en MAD CAMP gør.

I ZONEN FINDER I JERES OPTIMALE PRÆSTATIONSNIVEAU

Når teams har arbejdet sammen over længere tid, skal finde nye værktøjer til at tage dem op på et endnu højere samarbejds- og ambitionsniveau, så er en MAD CAMP bestemt en mulighed. Deltagerne og teamet kommer i zonen på et nyt niveau og vil blive udfordret fra start til slut. Vi kan ikke vinde alene. Alle bliver bragt ud af komfortzonen fysisk, emotionelt og mentalt. Vi er erfarne coaches og ved, hvor grænsen går hos den enkelte, så alle kommer styrket hjem med en kæmpe oplevelse.

MAD CAMP KONCEPTET OG MISSION

Selve tanken bag en MAD CAMP er at tage jeres udfordringer og ambitioner fra hverdagen som team og sammensætte ét døgn, hvor I gennem dialog, workshops, udfordringer, øvelser, socialt samvær og teambuilding opnår en stærk fælles motivation for at nå jeres mål. Undervejs arbejder alle deltagere med en BOOSTPLAN over små og store beslutninger, der kan have stor effekt på hverdagen, når de kommer hjem.

IKKE TO CAMPS ER ENS

Før en MAD CAMP drøfter vi jeres mål og lægger en plan for døgnet. Vi kan skrue op og ned for alt, hvilket fuldstændig afhænger af, hvad I ønsker at opnå. Vi gennemfører en teamanalyse før vi går i gang, så vi kan coache og rykke den enkelte bedst muligt undervejs i forløbet. Hvis du har et ønske om et helt unikt design, med et helt specielt indhold eller lokation, så er det bestemt også muligt.

TIDSPLAN

En MAD CAMP er på 27 timer. Vi starter kl. 09.00 og slutter dagen efter kl. 12.00.

INVESTERING

Vi udarbejder et tilbud på en MAD CAMP ud fra jeres ønsker til lokation, udfordringer, forplejning og antal deltagere. Tilbuddet indeholder pris* og et detaljeret program med mål, tidsplan, udfordringer og udbytte.

*kr. 2.250 + moms pr. deltager ved 20 deltagere + ophold og forplejning.

DOWNLOAD MATERIALE OM MAD CAMP