VINDERTEAM

TALENTER VINDER KAMPE, TEAMS VINDER MESTERSKABER

Det kræver mere end individuelle talenter at komme til tops – det kræver vinderteams.

HVORFOR

Det er ikke nok at have et hold af dygtige og talentfulde medarbejdere. Skal I opnå succes, kræver det, at I arbejder sammen som et team – et vinderteam.

Middelmådighed er roden til alt ondt, og den middelmådige holdindsats kan have katastrofale konsekvenser. Mange har prøvet at være en del af et team, hvor det halter med både samarbejdet og arbejdsprocesserne, og alle ved, hvor frustrerende det kan være.

Studier viser, at succes hos et team afhænger mere af medarbejdernes interne relationer, end af deres faglige kompetencer. Det vil altså sige, at fagligheden er vigtig, men at stærke relationer er endnu vigtigere!

HVORDAN

For at udvikle jer fra et hold af vindere, til et vinderhold, er der nogle ting der skal på plads – og det er her vi hjælper jer. Vi hjælper jer med at få den rigtige mentalitet, disciplin og struktur.

Alle disse ting er nemlig bærende elementer for ethvert vinderteam, da de er med til at skabe den rette indstilling hos den enkelte og sammen som vinderhold. Hvis I skal kunne løfte i flok, så er det vigtigt at I har klart definerede arbejds- og indsatsområder – ellers løftes der forkert eller slet ikke!

UDBYTTE

Med et foredrag eller en udviklingsproces om vinderteams, lærer I at:

  • identificere talentet
  • skabe bevidsthed hos den enkelte om, hvad der kræves for at komme til tops
  • det kræver lige dele talent og indstilling at nå toppen
  • talent ikke er tilstrækkeligt
  • det handler om holdånd
  • få jeres dygtige medarbejdere til at arbejde som et team

Mål med seminar: At udvikle jer fra et hold af vindere, til et vinderhold!

Metoder: Et forløb med energi, glæde, konkrete tiltag, øvelser og power

Varighed: 3 timer – 2 dage