FÆNGSLET

TEAMBUILDING I HELT FÆNGSLENDE RAMMER

Bliv opmærksom på den enkelte og teamets særlige evner og oplev, hvordan jeres særlige evner bliver sat i samspil, når en udfordring opstår, og det for alvor brænder på!

Denne anderledes teambuilding er et koncept, der er skabt for at give din virksomhed og dine medarbejdere unik værdi. Fængslet danner rammerne for selve teambuildingen, som giver mulighed for en helt særlig oplevelse, der både udfordrer og tester jer. Det handler om at få skabt en positiv oplevelse, som huskes, og som giver værdi for den enkelte og for hele virksomheden.

Derfor starter jeres teambuilding med en anholdelse, for derefter at stille jer over for nogle udfordringer, hvor løsningerne og svarene gemmer nøglen til friheden.

EN UDFORDRING DER RYKKER TEAMET

Samarbejde, kultur, kompetencer, kommunikation samt vilje og indstilling er de emner og kvalifikationer, hvorpå i vil blive udfordret. I bestemmer selv antal, afsoningstid og formål. Vi har skabt rammerne, og vi tilpasser udfordringerne. Den eneste regel er, at alle flytter grænser, men ingen overtræder dem. Vi fremstår som fængselsbetjente, der sørger for at reglen overholdes, og vi følger jer fra afsoning til frihed.

Tidsrammen kan være alt fra 4 til 24 timer. Det kan være hele virksomheden, i ønsker indsat, eller blot ledelsesgruppen, der har behov for at blive udfordret. Vi tilpasser arrangementet til jeres behov og uanset varighed og antal, bør i forberede jer på at flytte teamet mere end I troede muligt på så kort tid.

KONTAKT OS – FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK

Kontakt os på +45 71 99 92 99 og fortæl os om jeres behov, så beregner vi en pris på jeres afsoning. I kan også sende en forespørgsel på info@makeadifference.dk, så melder vi tilbage hurtigst muligt.

download pdf