KICK-OFF

SKAL VI ARRANGERE JERES NÆSTE KICK-OFF?

Vi tror på, at events skabt på baggrund af en rød tråd, en målsætning og et budskab er et unikt og værdifuldt værktøj, når du skal kommunikere og skabe stærke relationer til dine kunder og medarbejdere.

Derfor skræddersyer vi BtC, BtB og BtE events ved at udfordre normer, standarder og egne værdiparametre; innovation, fleksibilitet, energi, handling og kvalitet.

For at kunne leve op til dette arbejder vi sammen med eventbranchens dygtigste, kreative ildsjæle, hvilket gør os til måske Danmarks mest innovative full-service eventbureau. Således er vi din garanti for, at du opnår dit mål uanset hvilken type event, du skal lave.

Vi har lavet events for otte til 6000 deltagere, og over årene har vi opbygget en lang række unikke kompetencer. Men overordnet er vores speciale at bistå dig, hvor du har brug for det, hvad enten det måtte være i forhold til strategi, koncept, design, projektledelse, produktion eller eksekvering.

Med andre ord ALT lige fra første møde, hvor visionen om eventet skabes, til forankring efter eventet, hvor budskaberne gerne skulle leve i både hjerner, hjerter og fødder hos jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Læs mere om hvordan vi skaber motivation på arbejdspladsen.

Så kontakt os til jeres næste kick off og få deltagerne til at huske jeres budskaber længere og bedre.

PEUGEOT 308 CHALLENGE

“Tro på dig selv – tro på bilen!” Se et sammenklip fra vores salgsboost hos Peugeot, hvor sælgere fra hele landet gennemførte kick-off på den nye Peugeot 308. Os og Co. gennemførte fire kick-offs med mere end 200 sælgere. Lad dig inspirere af PowerTalks, IceBreakers, lidt salgsBOOST og salgsspillet Maximize til jeres næste salgskick-off.

JS WORLD MEDIA I ZONEN!

Vindermentalitet og vinderadfærd blev trænet på den europæiske salgskonference. Deltagernes HAKA “Make your Move!” var afslutningen på en uforglemmelig konference, hvor deltagerne lærte mere, delte mere og grinede mere end de troede muligt på kun to dage.

JYSKE BANK

Et øjebliksbillede af energien fra Jyske Bank Private Banking “Mindset Change” kick-offs, der blev gennemført i København, Zürich og Gibraltar. At vinde er ikke en tilskuersport – alle er involveret!

COCIO TEAMBUILDING

Strategi kick-off hos Cocio. Missionen var enkel. Fra 1 milliard til 3 milliarder i omsætning på 3 år! Efter ledelsens strategipræsenta-tion gennemførte vi 24 timers BOOST – “Together we make it happen!”

DHL MMT

Missionen var enkel fra DHL: “Vi ønsker at inspirere vores ledere til at gøre mere af det, de gør bedst, så de finder det bedste frem i dem selv og deres medarbejdere.” 50 ledere gennemførte vores 24 timers koncept, tilpasset de udfordringer, lederne møder hver eneste dag. Se med her og hør HR Manager Pia og CEO Claus fortælle om deres udbytte af DHL Worldwide Express – 24 timer!