Tab og vind med samme sind er taberens mantra, og vi har endnu ikke mødt en mægler med den slappe holdning.

Hvis du gerne vil vinde endnu mere, så får du her et tilbud, som vi håber, du har svært ved at sige nej tak til…

Mæglerakademiet samarbejder i dag med mæglere i mere end 80 byer, hvilket betyder, at vi hver eneste dag bliver inspireret af dygtige mæglere i hele landet. I løbet at det seneste år, har vi deltaget på mere end 750 vurderinger, 1000 fremvisninger og gennemført over 2000 opkald, og vi føler os ret sikre på, at INGEN forstår jeres konkurrencesituation så godt som os lige nu.

Med de mange gode oplevelser vi hver dag har med dygtige mæglere, vil vi gerne dele nogle af gode ting, som de gør – helt gratis.

Da du sikkert ikke gider læse stolpe op og stolpe ned, så kommer inspirationen på en video, som du kan se på din mobil, tablet eller pc. Ingen reklamer, ingen spam, ingen forpligtelser. Blot inspiration.

Vi har i første omgang lavet 4 videoer på 3 – 5 minutter. Videoerne er naturligvis ikke SVARET på alt, men udpluk af den bedste inspiration vi selv har oplevet i hele landet. Vi har valgt at give dem overskriften Best Practice, selvom vi godt ved, at du måske gør noget, der virker endnu bedre på din lokale markedsplads.

De fire videoer

Video # 1 – Best practice inspiration til at skabe værdi overfor købere og sælgere.

Video # 2 – Best Practice inspiration til at komme tættere på købere og sælgere.

Video # 3 – Best Practice Inspiration til at blive skarpere i opfølgningen på købere.

Video # 4 – Best Practice inspiration til den gode forhandling med købere og sælger.

Sådan får du videoerne

Det er vores mål at være din fortrukne samarbejdspartner – os du ringer til først, hvis du ønsker at forbedre din lokale position i byen.

Book dine fire inspirationsvideoer hos Partner Martin Frandsen på 22 94 24 00 eller send en mail på: info@maeglerakademiet.dk